Hernesaaren reittiliikenne


SeaHelsinki liikennöi kaudella 2016 Hernesaaren rantaan ja Eiran uimarannalle, josta on lyhyt kävelymatka Hernesaaren löylyyn. Liikennöimme pääsääntöisesti erittäin viihtyisällä, 50 vuotta maailman meriä seilanneella ravintolalaiva Marivalilla. Marivalissa on iso terassikansi, ilmastointi, vesivessat, baari A-oikeuksin sekä muita mukavuuksia. Ja sitä aitoa meritunnelmaa, tietysti!

Reitti Kauppatorilta on kaunis ja tekee mutkan historiallisen Suomenlinnan edustan ja Särkänsalmen kautta, Uunisaarten ja Liuskasaaren ohitse Hernesaareen. Paluumatkalla Hernesaaresta pysähdymme Eiranrannassa, josta lyhyt kävelymatka Hernesaaren löylyyn tai Café Birgittaan. Tämän jälkeen laiva lipuu hiljaa Kaivopuiston edustalta satojen purjeveneiden “asuttaman” poukaman lävitse kohti keskustaa.

Matkaliput myydään joko yhdensuuntaisina (8 euroa)  tai edestakaisina (12 euroa). Voit jäädä Hernesaaressa pois nauttimaan Helsingin keitaasta, saunoa ja syödä löylyssä tai käydä uimassa uimarannalla ja palata myöhemmällä vuorolla samalla lipulla!